divendres, 4 de febrer del 2011

Una setmana!

Ja fa una setmana que voltem per aquí!! Fa set dies, a aquestes hores, portàvem ja sis hores d'avió entre un avió i l'altre, i no sabíem que encara ens quedaven per venir les deu hores més llargues de les nostres vides (pobres innocents...!)

La veritat és que es fa una mica estrany, sembla que això ja sigui casa nostra i que hi portem tota la vida! I , tot i que hi portem molt poquet, la veritat és que ara sí que podem dir que ens podem moure més o menys per la ciutat, i que sabem alguns llocs que valen la pena. Molt poquet, tampoc ens féssim massa il·lusions!

Però per exemple, dimarts vam anar a un bar que hi ha a Providencia, que es diu "De la ostia", i que està ple de catalans (ja que els amos resulta que són catalans, ves quina cosa!). Allà vam veure el barça, vam beure estrella, i vam conèixer una mica alguna gent que fa més temps que són per aquí que no pas nosaltres, i que per tant sempre està bé conèixer perquè en saben molt més que tu (de la vida en general, i de Xile en concret). També està bé perquè tenen pernil, formatge i embotits varis, i per tant si mai ens agafa un atac d'enyorança molt profund, sempre podem anar a fotre'ns una taula d'embotits (una, no més! que l'economia no està per bromes!).

També hem visitat la Moneda, el barri de Bellavista, el cerro de San Cristóbal des d'on es veu tot Santiago,  el mercat central, uns quants parcs, i ens hem patejat l'Alameda, el passeig Ahumada (i tot el que vindria a ser el centre en general) unes quantes vegades.

La gent és molt amable i molt simpàtica, et posen un munt de menjar a tot arreu, i fa molta calor. Després d'una setmana podem dir que ja ens hem acostumat a la calor i a l'horari (ni ens en recordem del que era el jet lag!),  ja ens coneixem algunes paraules xilenes (per exemple, els alvocats es diuen paltas, les festes carretes i els novios pololos!), ens ho estem passant molt i molt bé, i l'experiència sembla ser que està valent molt la pena!! A més ja creuem els semàfors quan ens dona la gana i tenim celular, per tant podem arribar a la conclusió que som mig xilenes!

Apa doncs!! Podeu anar deixant comentaris per aquí, i podeu explicar cosetes, preguntar cosetes i tal i qual! Que veig que molta gent s'ho mira, però ningú diu res!! Vagos, que sou uns vagos tots!!!! (jejeje!)