divendres, 1 d’abril del 2011

Aniversari (llarg i) feliç!!!

Moltes gràcies a tothom!

Perquè ha estat un aniversari molt llarg, que ha durat 29 hores. Però sobretot perquè, tot i la gran distància, m'he sentit envoltada de molta gent.

Així que moltes gràcies a tothom qui ha trucat, qui ha volgut perdre una estona a l'skype xerrant, qui ha deixat missatges al facebook, qui ha enviat mails, qui ha mogut un munt de gent i segur que ha perdut moltes estones per preparar-me uns vídeos molt divertits, a tothom qui ha fet possible que es realitzessin aquests vídeos, qui m'ha fet fora del pis ben d'hora perquè me'l trobés ple de globus i serpentines quan tornés, i m'ha fet bufar les espelmes dues vegades!! Moltes gràcies a tots els que avui us heu enrecordat una miqueta de mi!

Aquest aniversari passarà a la història, i en bona part gràcies a vosaltres!! Volia penjar els vídeos que ha fet la Marina perquè els pogués veure tothom qui no té facebook... però no ho sé fer! Així que penjo els enllaços del facebook igualment, a veure si vosaltres ho sabeu fer d'alguna manera, perquè els vídeos són genials!!


Res, espero que en pogueu gaudir... jo ja només puc dir... CUAC-CUAAC!!! =)