diumenge, 17 d’abril del 2011

Dissabte al centre català!

Ahir va ser un GRAN dia! Per primera vegada vam anar al centre català de Santiago, per veure el Mandril-Barça. 

Ens vam trobar d'horeta amb el Marc, i vam pillar el metro fins al barri de Providencia, que és on es troba també el De la ostia. Vam arribar allà i oooooohhh!! Estava ple d'embotits!!!!! OOOOHHHH SÍIIIII!!!! Hi havia fuet, botifarra blanca, xoriço, cap de senglar, sobrassada, pernil... allò era el paradís!! Resulta que hi ha un parell de berguedans que estan muntant una empresa i es fabriquen ells els embotits... jo pq no em quedo gaire temps més, però sinó tenen el negoci assegurat!!!

Vam estar ajudant una miqueta, preparant plats, tallant pa (moooolt pa)... i després ens vam fotre fins al cul de menjar! Quasi que em queien les llàgrimes... va ser brutal! jajaja! Fa gràcia emocionar-se tant per dinar pa amb embotit, però després de tres mesos... el cos ho demanava a crits!! Mare meva, com vam menjar! Era tot boníssimm!!!!!

I res, després vam anar a fer un cafetó i llavors al centre català una altra vegada, a agafar lloc per veure el futbol! Va costar, però al final vam agafar un parell de cadires a primera fila!! I la resta doncs suposo que més o menys com tothom que veiés el barça... però si ho voleu veure amb els vostres propis ulls, mireu aquest vídeo de la televisó xilena!!

Alee doncs!! Que sapigueu tots que ara que ja tenim embotits ja estem totalment adaptades a les Amèriques i que no tenim cap ganes de tornar!! jejeje!



(Bueno... una miqueta de ganes sí... però molt molt molt poquetes...)

1 comentari:

  1. sembla el somni del Rovelló en els pastorets "unes plates de pernil i de pa del dia" (del dia que el van fer, no del super).
    molt guai el video, sembles un canari.

    ResponElimina